Tokat Yeşilyurt Halk Eğitimi Merkezi

Belgegeçer : 0 356 631 22 32
WEB https://yesilyurt60hem.meb.k12.tr
Adres : Evren Paşa Mahallesi Konak Sokak No5 Yeşilyurt/TOKAT
VİZYON : Tüm yaş gruplarına yeteneklerini geliştirebilmeleri için imkanlar sunan her alanda mükemmele ulaşmayı amaçlayan modern eğitim öğretim teknikleriyle kursiyerlerimizi eğiten, onlara "Hayat Boyu Öğrenme" felsefesi doğrultusunda eğitim veren yenilikçi yaygın eğitim kurumu haline gelebilmektir.
MİSYON : Eğitim ve Öğretim hizmetlerimizde temel amacımız, örgün eğitimde okuyan, örgün eğitim sistemi dışına çıkmış yaygın eğitimin önemini özümsemiş vatandaşlarımıza yaşı ne olursa olsun ihtiyaç duydukları alanlarda eğitim vererek piyasa şartlarına uyum sağlayabilecek bilgi ve tecrübeyi aktarmak, gelişmiş ülkelerin çalışma ve eğitim seviyelerine ulaşmalarını sağlayarak Atatürk ilke ve inkılaplarına bağlı milli ve manevi değerleri özümsemiş, insan haklarına saygılı, bilgili, kültürlü, teknolojik gelişmeleri takip edip kullanabilen, nitelikli insan ve nitelikli iş gücünü sağlamaktır.
BAŞARILAR : 1 - Başbakanlık Fon Kurulu - Aydınlık Bir Gelecek İçin Bir Mumda Sen Yak Projesi 2 - Orta Karadeniz Kalkınma Ajansı - Orta Asya´dan Orta Karadeniz´e kadınları buluşturan halı ilmeği projesi uygulaması 3 - Ortaokul Öğrencilerine yönelik - Hafta sonu Hazırlık Kursları (Dershanecilik) 4 - Talep edilen bütün kurslara cevap verebilme, Yaygın Eğitim Kapsamındaki Kursları daha geniş kitlere yaygınlaştırabilmek...

Yabancı Dil :
Servis :